رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

کیک هویج و گردو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک هویج و گردو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد
آرد 2پ
روغن مایع2/3پ
شیر1/2پ
هویج رنده شده2پ
دارچین 2ق چ
بکین پودر2ق چ
وانیل 1/4ق چ
گردو خرد شده2/3پ
شکر 1پ
پودر قند برای تزئین

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن 3 الی 4 دقیقه میزنیم تا کرم رنگ شود  بعد شیر و روغن را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم آرد و بکینگ پودر و دارچین را مخلوط و الک میکنیم به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن میزنیم در آخر هویج و گردو خرد شده را اضافه و مخلوط میکنیم مایه کیک را در قالب مورد نظر ریخته و در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا پخته شود بعد از پخته شدن و خنک شدن میتونیم روی کیک پودر قند الک کرد.