رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

کیک شکلاتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک شکلاتی

Loading the player...

مواد لازم: آرد. دو یک دوم پیمانه شکر. یک و یک دوم پیمانه روغن. یک پیمانه پودر کاکائو. سه چهارم پیمانه تخم مرغ. سه عدد آب جوش. یک دوم پیمانه ماست یک دوم پیمانه شیر. یک دوم پیمانه بیکینگ پودر. یک قاشق چای خوری جوش شیرین. یک قاشق چای خوری

طرز تهیه: ابتدا شکر و روغن و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده حدود یک دقیقه هم می‌زنیم سپس تخم مرغ ها را یکی یکی و هر کدام یک دقیقه می‌زنیم و آب جوش را اضافه میکنیم بلافاصله ماست و شیر را اضافه کرده و هم می‌زنیم و در آخر آرد را اضافه میکنیم و حدود سه دقیقه هم می‌زنیم و در قالب ۲۳سانتی ریخته درون فر قرار داده به مدت ۴۰تا۴۵دقیقه درجه حرارت ۱۸۰ طبقه وسط می‌توان با سس گاناش با خامه و شکلات تزیین کرد نکته: در ضمن این مایع کیک را می‌توان به صورت کاپ کیک درست کرد و با خامه و فوندانت تزیین کرد.