جهش تولید | شنبه، ۱۰ آبان ۱۳۹۹

کیک خرما و پرتقال - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

کیک خرما و پرتقال

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: کره 125گرم ،شکر 165 گرم، پوست پرتقال زنده شده 3 قاشق چایخوری، تخم مرغ 2 عدد،آب پرتقال 1/3پیمانه ،آرد 225 گرم ،بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری ،چیپس خرما یا خرمای هسته گرفته 120 گرم

طرز تهیه : کره نرم شده و شکر را با همزن کمی میزنیم بعد تخم مرغها و رنده پوست پرتقال را اضافه میکنیم و بعدآب پرتقال وآرد و بکینگ پودر الک شده رو هم اضافه و مخلوط میکنیم و در آخر خرما را اضافه میکنیم مواد را در قالب چرب شده میریزیم در فر 170 درجه از پیش گرم شده به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار میدهیم این کیک از دسته کیک های کوئک میکس است میشه همه مواد که به دمای محیط رسیدن را داخل کاسه با همزن میزنیم حدود 3 الی 4 دقیقه