حمایت از کالای ایرانی | چهارشنبه، ۲۳ آبان ۱۳۹۷

کیک آناناس برگردان - سرپناه

 

 

کیک آناناس برگردان

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: تخم مرغ 4عدد-شکر3/4 پیمانه-شیر نصف پیمانه-روغن نصف پیمانه نمک 1/8 قاشق چایخوری-وانیل خالص1/2 قاشق چایخوری-آرد 1و1/2پیمانه بکینگ پودر2قاشق چایخوری-آناناس 6 حلقه-گردو 100گرم شکر اضافه برای کارامل کردن به میزان لازم

طرزتهیه:
ابتداشکراضافه رو‌ کف تاوه ای میریزیم و پهن میکنیم طوری که شکر روی هم انباشته نباشه میزاریم روی حرارت ملایم و میزاریم تا شکر کاراملی بشه با قاشق شکر رو اصلا هم نزنید و اگه خواستین هم بزنید دو طرف ظرف رو بگیرید و تکان بدهيد تاشکر ذوب و عسلی رنگ بشه بعد از اینکه ذوب شد یک پیمانه اب جوش بهش اضافه کنید بزارید چند تا قل بزنه حالا شربت کارامل اماده ست.

ته قالب ۲۰سانتی حلقه های اناناس رو بچینید ( من تو حفره های اناناس کمپوت گیلاس گذاشتم) شربت کاراملی رو هم ته قالب روی حلقه های اناناس و کناره های اون وگردو بچینید سپس مایه کیک رو درست میکنیم
ابتداارد وپکینگ پودر ونمک‌ را ۳بار الک کرده کنار میگذاریم ،درظرفی تخم ‌مرغها،شکر و وانیل را به مدت ۴دقیقه زده تا کاملا سفید وکشدار شود روغن و شیر را افزوده دوباره ۱دقیقه با دور کند همزن زده‌ تا یکدست شود حالا ارد افزوده و مخلوط میکنیم
اين مواد را روی کارامل و اناناس بریزید و داخل فر كه از پیش گرم شده با حرارت180 درجه سانتی گراد به مدت 45 الی 55 دقیقه پخته (با خلال دندان تست کنید اگه چیزی از کیک بهش نچسبید کیکتون اماده ست )برعکس کیکای دیگه که باید صبر کنید تا کیک سرد بشه و کیک رو برگردونید این کیک رو باید بلافاصله بعد از اینکه از فر در اوردین به دمای محیط برسه سریع تو ظرفتون برگردونید.
نکته:
میتونید از میوه های دیگه مثل سیب. گلابی و .... برای ته قالب استفاده کنید .
قالبتون تفلون باشه نیازی به چرب کردن ته قالب و دیواره قالب نیست بعد از پخت با چاقو دیواره کیک رو جدا کنید و کیک رو برگردانید .

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


فیلم آموزشی هنری آرشیو

آشپزی های برنامه آرشیو

عمومی آرشیو