حمایت از کالای ایرانی | سه‌شنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۷

کوکتل میگو - سرپناه

 

 

کوکتل میگو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم : میگو درشت 6عدد-کاهو تازه 6 برگ-هویج پخته شده متوسط 1عدد سس مایونز1/4 پیمانه-سس مایونز 1/4 پیمانه-سس خردل 1 قاشق سوپخوری خیارشور 100گرم-جعفری تازه به میزان لازم-نمک و فلفل به میزان لازم فلفل دلمه ای زرد و قرمز از هرکدام یک عدد

طرزتهیه:
ابتدا میگو ها را تمیز کرده اما دم آن را جدا نمیکنیم روده آن را گرفته شسته خشک کرده و به سلیقه خودمان  مرینت کرده (با نمک،فلفل،سیرو آب لیموترش مزه دار کردن)...
معمولا میگوها را در آب جوش ریخته وآبپز میکنند اما به روش خودم میگوها را گریل کردم(در تاوه ای با ۱قاشق روغن حرارت بالا تفت دادم )
میتوانیم به صورت تک نفره سرو کنیم یا به صورت یک ظرف بزرگ
ابتدا کاهو را درظرف چیده فلفل دلمه ای ها را برش زده و هویج پخته شده را نيز برش زده درکنارش به دلخواه میتوان از خیارشور و انواع میوه هاستفاده کرد،درآخر میگوها را لبه ظرف چیده جوری که دم میگو ها از ظرف بیرون باشد تا سرو اون راحت تر وشکیلترشود...
سس تارتار برای این پیش غذا بسیار مناسب است
براي تهيه سس تارتار ابتداسس مایونز را همراه با مقدارجعفری ریز خورد شده وخیارشور رنده شده، سس خردل،نمک فلفل و  آب لیموترش را مخلوط کرده هم میزنیم تا یکدست شود سس تارتار کنار این پیش غذا سرو میشود،درصورت تمایل از سس چیلی هم میتوان استفاده کرد...
نکته:کوکتل میگو پیش غذای سرد و بین الملل هست ‌ و با میوه ها وسبزیجات تزيين شده معمولا روی میز کنارفینگرفودها و سالادها سرو میشود...

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


فیلم آموزشی هنری آرشیو

آشپزی های برنامه آرشیو

عمومی آرشیو