کوکتل تن ماهی

مواد لازم :تن ماهی ۲ قوطی * تخم مرغ ۲-۳ عدد * پودر سوخاری دو سوم لیوان * سس گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری * فلفل قرمز به مقدار دلخواه * آرد به میزان لازم

طرز تهیه :

ماهی های تن را از روغن خارج کرده و اجازه دهید روغن آن خارج شود. سپس در کاسه ای نسبتا گود آنها را با استفاده از چنگال خرد کنید . تخم مرغ ، سس قرمز و آرد سوخاری را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید و ورز بدهید.  خمیر حاصله باید به صورتی باشد که بتوانید راحت به آن فرم دهید .از این مواد به اندازه ی یک گردو  برداشته و با دست به شکل لوله ای و یا انگشتی در بیاورید. کوکتل ها را  در آرد غلتانده و در روغن فراوان و با شعله ی زیاد سرخ کنید .این غذا با سس کچاپ سرو میشه .

اگر مواد به دست چسبید می توانید کف دست را با کمی روغن مایع چرب کنید .

به خاطر استفاده از ماهی تن بهتر است از نمک استفاده نکنید .