کالنگ

کالنگ نوعي صدف خوراکي است که داراي پوسته سختي مي باشد که از گل و لاي کنار ساحل بيرون مي کشند سپس شسته و روي حرارت به مدت 5 دقيقه در آبجوش مي اندازند و گوشت آن را به راحتي از پوسته آن بيرون مي کشند و مصرف مي کنند.

گوشت کالنگ از لحاظ آهن و مس بسيار غني مي باشد در کنار آهن ، کالنگ از لحاظ روي و سيلنيوم نيز غني مي باشد که اين مواد معدني به جهت عملکرد صحيح سيستم ايمني بدن ضروري هستند . گوشت صدف نه تنها براي حفظ سلامت قلب و جلوگيري از بيماري قلبي کمک مي کند بلکه مصرف آن توسط زنان باردار و شيرده موجب تقويت بينايي و رشد بهتر مغز جنين مي شود . امگا 3 موجود در کالنگ ، بدن را در مقابل سرطا ن و بيماري قلب محافظت کرده و پيشرفت الزايمر را در مراحل اوليه کند مي کند .