چیکن ساتای

این غذای فوری و ساده را می توانید در کمتر از نیم ساعت تهیه کنید و در کنار دوستان از طعم جدید و عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم

*10 تا 12 قطعه فیله مرغ

*دو قاشق غذاخوری سس سویا

*نصف قاشق چایخوری زردچوبه

*نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز

*یک قاشق چایخوری پودر گشنیز

*نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پرورده

*یک عدد لیموترش

*نمک به میزان لازم

*یک قاشق غذاخوری سس بادام زمینی

 

طرز تهیه

 در ظرفی گود سس سویا، زردچوبه، پودر گشنیز، پودر زیره سبز، فلفل قرمز پرورده، نمک و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس یک قاشق غذاخوری سس بادام زمینی به آنها اضافه کرده و خوب هم بزنید. در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای نیز اضافه کنید تا کمی طعم شیرین به خود بگیرد.

مرغ ها را درون کیسه پلاسیتکی قرار داده و سس چاشنی را داخل کیسه بریزید و خوب تکان دهید تا سس به همه مرغ برسد . مرغ ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.

پس از آنکه مرغها مزه دار شد آنها را از یخچال خارج کرده و به سیخ‌های چوبی بکشید. برای اینکه هنگام کباب کردن سیخ ها نسوزند قبل از آنکه مرغها را به سیخ بکشید سیخ‌ها را حدود نیم ساعت در آب بخیسانید.

سپس مرغ ها را داخل تابه ای که کمی با روغن چرب کرده اید، بچینید و با حرارت ملایم بپزید. حدود 10 تا 12 دقیقه برای پخت کافی است. در این زمان مرغ ها طلایی و پخته می شوند این مرغ ها را به همراه قاچ های لیموترش، خیار و سس بادام زمینی سرو کنید.