ویفر توت فرنگی یخی

مواد لازم:

 ژلاتین  ۳ ورق (حدود ۶ گرم)
 توت فرنگی (پوره شده)  ۲۰۰ گرم
 شکر  ۷۵ گرم
 ماست توت فرنگی  ۵۰ گرم
 بستنی وانیلی (نرم شده)  نیم لیتر
توت فرنگی (نگینی خردشده) ۱۰۰ گرم
بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی به تعداد لازم

 روش تهیه:
ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و بگذارید دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود، بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید،آنقدر هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. بگذارید این مخلوط سرد شود.

 پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید و به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود.

پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و قسمت زیر و روی آن را یک ورقه ویفر بگذارید. کمی فشار دهید تا ویفر به بستنی بچسبد . سپس آن را برش داده و سرو کنید.