حمایت از کالای ایرانی | سه‌شنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۷

نون گردو و شیره خرما - سرپناه

 

 

نون گردو و شیره خرما

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: زرده تخم مرغ 2 عدد اب ولرم 1/4 پیمانه شیر ولرم 1 پ پودر قند 80 گرم کره 75 گرم خمیر مایه 2 ق چ شیر خشک 2 ق سوپخوری شکر 1 ق سوپخوری ارد 3 تا 4 پیمانه وانیل 1/4 ق چ مواد میانی نان: گردو ریز خرد شده 150 گرم بسکوییت پودر شده 50 گرم شیره خرما 1/3پیمانه کره 30 گرم کنجد به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا اب ولرم را با شکر و مایه خمیر مخلوط کرده 3 الی 4 دقیقه با درپوش کنار میگذاریم تا عمل بیاید بعد پودرقند زرده ها وانیل کره ذوب شده شیر و شیر خشک و 2 پیمانه از ارد را مخلوط میکنیم بعد مایه خمیر را اضافه میکنیم بدون اینکه هم بزنیم مابقی ارد را اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا خمیر لطیف و یکدستی شود خمیر آماده شده را چونه میکنیم در ظرف چرب شده به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر 2 برابر شود در این فاصله مواد میانی را آماده میکنیم گردو و پودر بسکوییت و شیره خرما را کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود بعد استراحت خمیر پف خمیر را با مشت میخوابانیم خمیر را به 20 چونه کوچیک تقسیم میکنیم خمیر را کف دست پهن کرده از مواد میانی حدود 1یا 2 قاشق داخل خمیر میریزیم و خمیر را دوباره چونه میکنیم ودر سینی 30×40 چرب شده میچینیم با کمی فاصله تمام چونه ها رو به همین صورت در قالب میچینیم روی قالب را پارچه میاندازیم و حدود 15 تا 20 دقیقه دیگه استراحت میدهیم بعد با 30 گرم کره ذوب شده با برس روی نون ها را رومال میکنیم و کنجد میپاشیم و در فر از پیش گرم شده با درجه 170 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه میپزیم. (طعم این نون فوق العادست)

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


فیلم آموزشی هنری آرشیو

آشپزی های برنامه آرشیو

عمومی آرشیو