رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۲۳ مهر ۱۳۹۸

نانوایی ها میزان سبوس نان را افزایش دهند - نمایش محتوای خبر

 

 

نانوایی ها میزان سبوس نان را افزایش دهند

نانوایی های هرمزگان باید تا پیش از پایان سال میزان استفاده از سبوس را در نان افزایش دهند .

معاون سیاسی و امنیتی استاندار هرمزگان در کارگروه سلامت و امنیت غذایی هرمزگان در بندرعباس گفت : اکنون میزان استفاده از سبوس در نانوایی های استان استاندارد نیست و نان ها ارزش غذایی کمی دارند.

بهروز اکرمی افزود : با نانواها در صورت رعایت نکردن استانداردها در پخت نان برخورد قانونی می شود.

استاندارد ملی سبوسگیری در نان های سنگک بین شش و نیم تا 11 و نیم درصد است.

معاون سیاسی امنیتی واجتماعی استاندار هرمزگان گفت : فرمانداری ها ، دانشگاه علوم پزشکی ، غله و خدمات بازرگانی ، اداره کل استاندارد و سازمان صنعت معدن و تجارت باید نانوایان را ملزم به استفاده از سبوس به میزان استاندارد در پخت نان سنگک کنند .

اکرمی با اشاره به ساماندهی مراکز عرضه محصولات دریایی افزود : برخی از این مراکز وضعیت نامناسبی دارند و غیر بهداشتی هستند.

وی گفت : برای ساماندهی این مراکز فرمانداریها ، اداره کل دامپزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی و شهرداریها همکاری بیشتری کنند.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این نشست گفت : اکنون طرح کشوری غنی سازی آهن و فولیک اسید فرآورده های نان در هرمزگان در حال اجراست.

فاطمه دباغ افزود : پیش بینی شده است تا پایان سال 99 این طرح در کشور و هرمزگان به پوشش کامل برسد.

وی گفت : استفاده از مکمل های آهن و فولیک اسید در فرآورده های نان تغییری در رنگ و طعم نان ندارد .

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود : برای کاهش و پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون نمک در فرآورده های نان نیز باید به یک درصد کاهش یابد.

دباغ افزود : اکنون میانگین مصرف نمک در فرآورده های نان در استان 2 و چهار دهم درصد است که باید به یک درصد کاهش یابد.

منبع : خبرگزاری صدا و سیما