حمایت از کالای ایرانی | دوشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

موفلک - سرپناه

 

 

موفلک

Loading the player...

دانلود

موفلک از غذاهای محلی استان هرمزگان است که به ویژه در بندرعباس طرفداران زیادی دارد. موفلک غذایی تهیه شده از گندم یا جو پرک شده است که همراه پیاز سرخ شده و ماهی شور بی استخوان خیس شده در نمک و زردچوبه سرو می‌شود. این غذا را می‌شود در بیشتر رستوران‌ های بندرعباس پیدا کرد.

طرز تهیه: گندم دلانده (گندم یا جو پرک شده) را در دیگ برشته مى‌کنیم تا رنگ آن قهوه‌ اى شود.پیازهاى خرد شده را کمى تفت مى‌دهیم و بعد به آن زردچوبه اضافه مى‌کنیم. پوست و استخوان ماهى شور را که از قبل در آب نمک و زردچوبه جوشانده‌ ایم، جدا کرده و با پیاز سرخ مى‌کنیم و گندم‌ هاى خیس شده را به آن اضافه مى‌کنیم وسپس آب را روی آن میریزیم تاجایی که سطح مواد را بپوشاند صبر مى‌کنیم تا کاملاً آب آن بخار شود و دم بکشد. هنگامى که در حال دم کشیدن است مى‌توانید مقدارى تخم گشنیز را روى گندم‌ ها بپاشید. نوش جان!



کنداکتور هفتگی

این هفته سرپناه با اجرای گرم خانم ها حیدری و ساحلی زادگان تقدیم شما خواهد شد.
🔹 شنبه به آشپزی روز اختصاص دارد و یکی از غذاهای مورد علاقه شما آموزش داده خواهد شد. دوشنبه آشپزی سنتی و چهارشنبه یک نوع شیرینی را تقدیم حضورتان خواهیم کرد.
🔹عکسهای ارسالی شما به پاس همراهی تون به نمایش در میاد.
🔹در بخش هنری شنبه  آموزش خیاطی ، دوشنبه نقش حنا و چهارشنبه آموزش سفره هفت سین را خواهیم داشت.
🔹موضوع مبحث کارشناسی روز شنبه " من و کودکم" - دوشنبه " سالمندان و سلامت" و چهارشنبه " فضای مجازی" می باشد.
✅ ممنون که ما رو با نظرات مفیدتون همراهی می کنید.
⬅️ برنامه تلویزیونی سرپناه-خلیج فارس
 

فیلم آموزشی هنری آرشیو

آشپزی های برنامه آرشیو

عمومی آرشیو