اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | سه‌شنبه، ۳ بهمن ۱۳۹۶

مربای زرشک - سرپناه

 

 

مربای زرشک

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: زرشک تازه 100 گرم شکر 2پ اب1پ گلاب1 ق خلال پسته به میزان لازم اب لیمو1ق س طرز تهیه:ابتدا اب و شکر را با هم مخلوط و روی حرارت قرار میدهیم حدود 20تا دقیقه کمی غلیظ شود بعد زرشک را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی غلیظترشود گلاب و اب لیمو هم اضافه میکنیم در آخر خلال پسته را میریزیم که کاملا سلیقه ای هست



کنداکتور هفتگی

این هفته سرپناه با اجرای گرم خانم ها حیدری و ساحلی زادگان تقدیم شما خواهد شد.
🔹 شنبه به آشپزی روز اختصاص دارد و یکی از غذاهای مورد علاقه شما آموزش داده خواهد شد. دوشنبه آشپزی سنتی و چهارشنبه یک نوع شیرینی را تقدیم حضورتان خواهیم کرد.
🔹عکسهای ارسالی شما به پاس همراهی تون به نمایش در میاد.
🔹در بخش هنری شنبه  آموزش خیاطی ، دوشنبه نقش حنا و چهارشنبه آموزش سفره هفت سین را خواهیم داشت.
🔹موضوع مبحث کارشناسی روز شنبه " من و کودکم" - دوشنبه " سالمندان و سلامت" و چهارشنبه " فضای مجازی" می باشد.
✅ ممنون که ما رو با نظرات مفیدتون همراهی می کنید.
⬅️ برنامه تلویزیونی سرپناه-خلیج فارس
 

فیلم آموزشی هنری آرشیو

آشپزی های برنامه آرشیو

عمومی آرشیو