رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۴ اسفند ۱۳۹۸

لقمه رز پنیری - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

لقمه رز پنیری

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :کره ۱۰۰گرم آرد حدود ۳۰۰گرم ماست ۲_۳ق س، بکینگ پودر ۱ق چ ،نمک ۱/۲ق چ

مواد میانی ورومال: پنیرخامه ای به میزان لازم گردو خورد شده ۳ق س، جعفری خورد شده۴ق س ،زرده تخم مرغ ۱عدد ،خامه صبحانه۱ق س

طرزتهیه: فررا روشن کرده با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد تا گرم شود پنیرخامه ای جعفری گردو مخلوط کرده برای وسط رزهای پنیری و کناربگذارید. زرده تخم مرغ وخامه باهم مخلوط کرده برای رومال کنار بگذارید. حالا کره به دمای محیط رسیده را با ماست و نمک وپکینگ پودر مخلوط کرده درحد مخلوط شدن حالا آرد را به تدریج افزوده مراقب باشید همه آرد را یهو نریزید به تدریج افزوده با نوک انگشت مخلوط کرده حالت بیسکویتی حالا خمیر راجمع کرده مختصری ورز داده و کمی از خمیربرداشته با وردنه بازکرده با کاتر گرد قالب زده چهارقسمت برش داده وسطش از مواد پنیری گذاشته ومانند غنچه رز پیچیده روی ان را رومال زده کنجد یا سیاهدانه یا تخم خرفه پاشیده در فر پخته به مدت ۲۰تا۳۰دقیقه