طرز تهیه پیش غذا فطایر

ابتدا مواد خشک بجز آرد رادر ظرف مخلوط می کنیم ،بعد یک تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم سپس شیر را درون ظرف ریخته و کاملا می گذاریم مخلوط شود،روغن مایع هم می شود استفاده کرد در صورت تمایل اگه دوست داشته باشید در همین مرحله با شکر و نمک  اضافه می کنید  و سی ثانیه  هم میزنیم و کم کم آرد را اضافه میکنیم و خمیری که بدست می آید به مدت نیم ساعت در دمای محیط میگذاریم تا به عمل بیایید،سپس خمیر آماده شده شروع می کنیم  به درست کردن نون های فطایر،به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر برداشته  و آن را از هم باز می کنیم و وسط آنرا مواد گوشتی یا پنیر می گذاریم، و همه را در داخل سینی میچنیم و روی آنها را با زرده تخم مرغ و یک مقدار زغفران مخلوط شده رو مال می کنیم و سپس با کنجد و سیاه دانه تزیین می کنیم و به مدت بیست تا بیست پنج دقیقه درون طبقه وسط فر گذاشته .