طرز تهیه سمبوسه میگو

Loading the player...

مواد لازم: میگو:200 گرم*پیاز:1عدد * سیر:1حبه * فلفل سبز:1 عدد * گشنیز-جعفری و تره: یک دوم پیمانه * قارچ خرد شده:1 پیمانه * نمک و فلفل و ادویه :به میزان لازم * نان لواش: به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا پیاز را اضافه می کنیم وبه مدت بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت می دهیم تا به رنگ کاراملی شود،بعد سیر رنده شده را اضافه می کنیم،عطر سیر که بلند شد میگو خرد شده را اضافه می کنیم و به مدت پنج دقیقه تفت می دهیم و در مرحله بعد فلفل و ادویه ، نمک، زرد چوبه و ادویه کاری را اضافه می کنیم و تفت می دهیم . در پایان قارچ را اضافه می کنیم و سبزیها ،گشنیز،جعفری و تره را ریز خورد میکنیم و در نهایت اضافه می کنیم به میگو و اجازه می دهیم به همراه بقیه مواد 5 تا 10 دقیقه پخته شود.

طریقه پیچیدن مواد

ابتدا نان را به ابعاد کوچک شکل مستطیل برش می دهیم و یک مقدار از مواد را قسمت ابتدای نان می ریزیم بعد به صورت مثلث تا میزنیم و بعد در سمت مخالف تا میزنیم وآن مقدار خالی از نان را یه مقدار مواد اضافه می کنیم و دوباره می پیچیم و برای این که در هنگام سرخ کردن از هم باز نشوند با مقداری آرد و آب یک چسب درست می کنیم و روی قسمت انتهایی سمبوسه می زنیم.