طرز تهیه رشته پلو قشمی

Loading the player...

ابتدا رشته را با مقداری روغن یا کره سرخ می کنیم تا رنگ رشته بر گرده و بوی خامی رشته گرفته شود سپس ادویه ها را اضافه می کنیم تا بوی ادویه را احساس کنیم و در مرحله بعد مغزها یی را که از قبل به مدت یک ربع تا نیم ساعت با گلاب خیس و توی کره یا روغن مایع سرخ کرده ایم اضافه می کنیم .بعد از مخلوط مرغی را که از قبل پخته و ریش ریش کردیم اضافه می کنیم ،ودر مرحله بعد عدسی که بین شش ساعت تا دوازده ساعت خیس خورده را پخته و با هم مخلوط می کنیم وبعد از مخلوط کردن به مدت دوتاسه  دقیقه اجازه می دهیم  تا کاملا سرخ شوند و با برنج آبکش شده لا به لای برنج می گذاریم دم بیاد.

مواد لازم

برنج آب کش شده:2 پیمانه

عدس پخته شده:1پیمانه

مرغ پخته شده:1پیمانه

گردو،پسته و بادام: به میزان لازم

ادویه مخصوص دارچین و هل: به میزان لازم

رشته فرنگی: به میزان لازم