طرز تهیه دسر بلالوت

Loading the player...

مواد لازم: رشته فرنگی: 1 بسته * زعفران: به میزان لازم * گلاب: یک چهارم پیمانه * روغن مایع: یک چهارم پیمانه * شکر:به میزان لازم * خلال پسته:3 قاشق غذا خوری

ابتدا آب را می گذاریم تا به جوش آید و رشته را درون آب می ریزیم و حدود چهار تا پنج دقیقه اجازه می دهیم رشته نرم شود و برای این که رشته ها به هم نچسبد می توانیم مقداری روغن اضافه کنیم . سپس رشته را آبکشی می کنیم. در مرحله بعد یک مقدار از رشته را کف قابلمه ای که روغن ریخته ایم می ریزیم و مقداری از شکر را روی رشته ها می ریزیم و کمی گلاب اضافه می کنیم که می توانید از هل هم استفاده کنید، یک مقدار روغن مایع و زعفران و پودر هل نیز به آن اضافه می کنیم ومابقی رشته را هم می ریزیم و روی آنرا با مواد پر می کنیم و اجازه میدهیم رشته  به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم دم بکشد و در آخر پخت از مقداری زعفران، پسته و روغن برای روی دسر استفاده می کنیم.