شیرینی گل با کره بادام زمینی

مواد لازم:

*آرد 135 گرم

*پودر شکر 75 گرم

*کره نرم 100 گرم

*زرده تخم مرغ 1 عدد

*کره بادام زمینی 1 قاشق سوپخوری

*پودر کاستارد 25 گرم

*آرد برنج 15 گرم

*وانیل به مقدار کم

*رویال آیسینگ و بریلو برای تزئین

 

*طرز تهیه:

*کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید . زرده تخم مرغ و وانیل را به آن بیفزایید و دوباره هم بزنید. کره بادام زمینی را افزوده و مخلوط کنید . آرد برنج و پودر کاستارد را نیز به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

آرد الک شده را کم کم به این مواد بیفزایید و مخلوط کنید. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 5 تا 10 میلیمتر پهن کرده  و با قالب گل پنج پر قالب بزنید. شیرینی ها را داخل سینی چرب نشده بچینید . سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا شیرینی پخته شود. پس از سرد شدن با رویال آیسینگ و بریلو شیرینی را تزئین نمایید.