شیرینی پیروک

مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر:

 کره  ۱۵۰ گرم
 شکر  ۹۰ گرم
 تخم مرغ ۲ عدد
 پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق چایخوری
 آرد ۲۵۰ گرم
 بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
 مارمالاد ۱ پیمانه. بسته به ذایقه می توانید از هر نوع مارمالادی استفاده کنید.
 زرده ی تخم مرغ برای تزئین ۱ عدد

 روش تهیه :
برای تهیه این شیرینی,  قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را در ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید.

حالا نیم بیش تر خمیر را در قالب پهن کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. سپس بگذارید کمی خنک شود .بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید. اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید تا منسجم تر شده و بتوان به آن فرم داد. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید. حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، آن را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی ۱ سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدری  بگذارید .

سپس روی آن را زرده ی تخم مرغ بزنید و به مدت ۱۰ د قیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. اینک پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید.