شیرینی لوز نارگیل، پسته و بادام

این شیرینی بسیار خوشمره و مخصوص نوروز می باشد . تهیه آن بسیار ساده است ضمن آنکه این نوع شیرینی نیازی به استفاده از فر ندارد.

*مواد لازم

*شکر 250 گرم

*آب 125 گرم

*جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

*بادکا 1 قاشق سوپخوری

*پودر بادام 250 تا 300 گرم

*گلاب 2 قاشق سوپخوری

*زعفران دم کرده در صورت تمایل 2 قاشق سوپخوری

*بد نیست بدانید بادکا نوعی گلوکز مایع است که چسبنده، روشن و بی‌بو است و در دو رنگ سفید و زرد شفاف به دست می آید این ماده را می توانید از فروشگاه های مخصوص قنادی تهیه کنید. بادکا در انواع کیک، گز، سوهان و شیرینی و شکلات استفاده می شود.

*طرز تهیه: در ظرف مناسبی شکر، آب، جوهر لیمو و گلاب را بجوشانید و سپس بادکا را به آن اضافه کنید. پس از قوام آمدن شربت آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود. شربت را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفید شود. زعفران و پودر بادام را اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید. مایه را داخل قالب مستطیل چرب شده بریزید و به ضخامت 1 تا 1.5 سانتیمتر پهن کنید. بعد آن را داخل یخچال گذاشته و پس از یک ساعت که خودش را گرفت و سفت شد به صورت لوزی برش دهید. برای تهیه لوز پسته و نارگیل همین دستور را اجرا کنید فقط به جای پودر بادام از پودر پسته یا نارگیل آسیاب شده استفاده می شود.





جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
براي شما موفقيت روز افزون آرزومنديم <h1><a... تبلیغات اینترنتی ۱۳۹۴/۰۵/۵ ۱۱:۴۴
سلام ممنون . میشه این آموزش رو به صورت فیلم روی... زینب براتی ۱۳۹۴/۰۵/۱۰ ۱۲:۴۱
سلام. برای تهیه این شیرینی بادکا رو از کجا میشه... سمیرا قنبری ۱۳۹۴/۰۵/۶ ۰۹:۰۵

سمیرا قنبری
سلام. برای تهیه این شیرینی بادکا رو از کجا میشه تهیه کرد و اگر بادکا نبود با چی میشه جایگزین کنیم؟
-2 (2 آرا)
پست شده در ۱۳۹۴/۰۵/۶ ۰۹:۰۵
زینب براتی
سلام ممنون . میشه این آموزش رو به صورت فیلم روی سایت بگزارین .
-2 (6 آرا)
پست شده در ۱۳۹۴/۰۵/۱۰ ۱۲:۴۱
تبلیغات اینترنتی
براي شما موفقيت روز افزون آرزومنديم <h1><a href="http://niazgoo.com/index.php ">تبليغات اينترنتي</a></h1> - تبليغات اينترنتي از آموزش هاي فوق العاده خوب تون متشكريم
-1 (1 رای)
پست شده در ۱۳۹۴/۰۵/۵ ۱۱:۴۴