سوپ شلغم

مواد لازم:

شلغم: نیم کیلو
سیب زمینی: یک عدد متوسط
هویج: دو عدد
قارچ: 100 گرم
جعفری خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
پودر عصاره مرغ: دو عدد
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه ای (ترجیحا قرمز): یک عدد متوسط
آب: 4 لیوان
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
کره: 25 گرم
لیمو ترش: یک عدد بزرگ

 همه سبزیجات را نگینی خرد کنید. ابتدا هویج و پیاز را در روغن زیتون حدود یک دقیقه تفت دهید. سپس زیب زمینی ها را اضافه و 2 تا 3 دقیقه دیگر با شعله ملایم تفت دهید. 4 لیوان آب به مواد اضافه و همزمان شلغم های خورد شده را نیز اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید . حال شعله را کم کرده و در ظرف را ببندید تا کم کم بجوشد. مراقب باشید سوپ سر نرود.

پس از حدود بیست دقیقه فلفل دلمه ای، جعفری و عصاره مرغ را اضافه کنید . در ظرف را ببندید و بگذارید مواد پخته و سوپ جا بیفتد. در پایان قارچ، آبلیمو و کره را اضافه کنید و پس از یکی دو جوش سوپ آماده است.