حمایت از کالای ایرانی | سه‌شنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۷

سمبوسه چکو - سرپناه

 

 

سمبوسه چکو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: چکو میگو دو پیمانه -سیب زمینی آب پز یک عدد درشت -سبزی گشنیز نصف پیمانه -سیر یک حبه کوچیک -پیاز یک عدد درشت- زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم -نان لواش به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز خلال شده را در روغن سرخ و به صورت طلایی که شد میگو چکو را از قبل در آب گذاشته تا از نمک آن کاسته شود سپس به پیاز ها اضافه کرد بعد سیر را  از روی حرارت برداشته و سیب زمینی و سبزی را به آن اضافه کردهو درآخر فلفل قرمز اضافه میکنیم و کاملا با هم مخلوط کرده و لای نان گذاشته و می پیچیم و در روغن سرخ می کنیم.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


فیلم آموزشی هنری آرشیو

آشپزی های برنامه آرشیو

عمومی آرشیو