حمایت از کالای ایرانی | دوشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

سمبوسه چکو - سرپناه

 

 

سمبوسه چکو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: چکو میگو دو پیمانه -سیب زمینی آب پز یک عدد درشت -سبزی گشنیز نصف پیمانه -سیر یک حبه کوچیک -پیاز یک عدد درشت- زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار لازم -نان لواش به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز خلال شده را در روغن سرخ و به صورت طلایی که شد میگو چکو را از قبل در آب گذاشته تا از نمک آن کاسته شود سپس به پیاز ها اضافه کرد بعد سیر را  از روی حرارت برداشته و سیب زمینی و سبزی را به آن اضافه کردهو درآخر فلفل قرمز اضافه میکنیم و کاملا با هم مخلوط کرده و لای نان گذاشته و می پیچیم و در روغن سرخ می کنیم.



کنداکتور هفتگی

این هفته سرپناه با اجرای گرم خانم ها حیدری و ساحلی زادگان تقدیم شما خواهد شد.
🔹 شنبه به آشپزی روز اختصاص دارد و یکی از غذاهای مورد علاقه شما آموزش داده خواهد شد. دوشنبه آشپزی سنتی و چهارشنبه یک نوع شیرینی را تقدیم حضورتان خواهیم کرد.
🔹عکسهای ارسالی شما به پاس همراهی تون به نمایش در میاد.
🔹در بخش هنری شنبه  آموزش خیاطی ، دوشنبه نقش حنا و چهارشنبه آموزش سفره هفت سین را خواهیم داشت.
🔹موضوع مبحث کارشناسی روز شنبه " من و کودکم" - دوشنبه " سالمندان و سلامت" و چهارشنبه " فضای مجازی" می باشد.
✅ ممنون که ما رو با نظرات مفیدتون همراهی می کنید.
⬅️ برنامه تلویزیونی سرپناه-خلیج فارس
 

فیلم آموزشی هنری آرشیو

آشپزی های برنامه آرشیو

عمومی آرشیو