رول بادمجان

مواد لازم:
 

بادمجان ورقه شده بلند  به میزان دلخواه
  زیتون سیاه خردشده  100گرم
 پنیر فتا  100گرم
 پیاز داغ  3 قاشق سوپ خوری
نمک، ‌پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم
جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای تهیه سس:
 آب گوشت  یک پیمانه
 رب  2 قاشق سوپ خوری
 پیاز داغ  یک قاشق سوپ خوری
 فلفل دلمه‌ای رنده شده  2 قاشق سوپ خوری
 سیر سرخ شده یک قاشق چایخوری
روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری
نمک، ‌فلفل و ادویه‌های دلخواه به مقدار لازم

روش تهیه:
در ابتدا بادمجان‌ ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

 پنیر سفید را خرد کرده و با زیتون سیاه خرد شده و جعفری مخلوط نمایید.
از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.
با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.
برای تهیه سس ابتدا رب را با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده را اضافه نمایید.
ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس سس را روی رول‌ها داده و ظرف را در فر 180 درجه برای مدت 15 دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.