دلمه ماکارونی

مواد لازم:ماکارونی در شکلهای دلخواه : 3 فنجان
*لپه پخته : 2 فنجان
*سبزی دلمه ساطوری شده : 500 گرم
*گوشت چرخ کرده :300 گرم
*سرکه در صورت تمایل : به مقدار لازم
*زعفران دم شده : به مقدارلازم
*شکر در صورت تمایل : به مقدار لازم
*نمک و فلفل : کمی به مقدار لازم
*ادویه : به مقدار لازم
*روغن مایع : یک فنجان
*گوجه‌فرنگی بزرگ و سفت : به مقدار کافی
*پیاز نگینی شده : 2 عدد

 

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده را با پیاز و روغن تفت دهید و نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید .

ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید تا کاملاً مغز پخت شود سپس آبکش کنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد .

یک ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شکر یا سرکه یا هر دو را به یک میزان اضافه کنید)

قسمت بالای گوجه فرنگی را به شکل در برش زده و محتویات آن را به دقت خالی کنید. دقت کنید گوجه فرنگی زیاد نازک نشود.  مواد آماده شده‌ دلمه راداخل گوجه فرنگی بریزید و درب آن را بگذارید. البته می‌توانید این مواد را داخل برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، کاهو یا کلم هم بریزید .

با این تفاوت که در برگ مو، با سس، آب، روغن و چاشنی مورد نظرتان بپزید . ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجاتی از قبیل (زردچوبه، زعفران وکاری) بپزید.

دلمه را با حرارت کم دم پخت کنید .

برای نرم و لطیف شدن دلمه میتوانید مقدار روغن را کمی زیادتر کنید.