دسر چهار مغز

Loading the player...

مواد لازم:

شکر :سه تا چهار پیمانه

مغزگردو،پسته،بادام و بادام زمینی به میزان لازم

زعفران:سه تا چهار قاشق غذا خوری

پودرهل:یک قاشق غذا خوری

روغن مایع:یک دوم پیمانه

آب :چهار پیمانه

نشاسته: یک پیمانه سر پر

ابتدا برای کارامل کردن شکر،شکر را درون یک ماهی تابه می ریزیم و به آن روغن اضافه می کنیم ومی گذاریم با حرارت خیلی کم آرام آرام کارامل شود،ودر مرحله  بعد نشاسته و آب را درون یک ظرف با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار می دهیم . مدام هم می زنیم  تا زمانی که خامی نشاسته گرفته شود و دوباره یک پیمانه آب اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم و بعد گلاب و زعفران را به آن اضافه می کنیم و کم کم هم میزنیم تا زمانی که حلوای ما به آن حالت دلخواه ما برسد و حبابهایی روی آن ایجاد شود،بعد یک لیوان آب به کارامل اضافه می کنیم و اجازه میدهیم تا روغن،آب و شکر کاملا مخلوط شود و از حالت شکلاتی در بیایید.

 پودر هل  را به همراه مقداری  زعفران به حلوا اضافه می کنیم و مغز ها را می ریزیم و در نهایت کاراملی را که درست کرده ایم را به آن اضافه می کنیم و هم می رنیم تا زمانی که کاملا خودش را بگیرد.