در سوگ مهربانان - نمایش محتوای صدا
در سوگ مهربانان
بمناسبت 28صفر مصادف با رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی ویژه برنامه « در سوگ مهربانان » ساعت 9:30 دقیقه بامداد از رادیو خلیج فارس پخش خواهدشد.
هدف این برنامه آشنایی بیشتر با امامان معصوم (ع) و اشاعه ی فرهنگ نبوی می باشد. رویکرد آن نیز سوگواری برای رحلت حضرت رسول اکرم(ص) و امام حسن مجتبی (ع) است.
این برنامه با حضور کارشناسان مذهبی سیره زندگانی حضرت رسول اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) را بازگو می کند .
در سوگ مهربانان از بخش های مختلفی تشکیل شده است. از جمله: انعکاس عزاداری شهرستانهای استان، حکایت ها و روایاتی از زندگی حضرت رسول(ص) و امام حسن مجتبی (ع) ، تلفن و پیامک های مردمی، نوحه خوانی و موسیقی متناسب با برنامه و گزارش.
در بخش هایی از برنامه با شهرهای مذهبی مشهد و قم ارتباط تلفنی زنده برقرار خواهد شد. همچنین حجت الاسلام معصومی در استودیو حاضر شده و در خصوص مشترکات زمان پیامبر(ص) و امام حسن (ع) با زمان حال و اصل ولایت فقیه و امامت صحبت خواهند کرد.
یکی از بخش های متنوع این برنامه رادیو فیلم است که بخشهایی از صدای فیلمهای جذاب تاریخ سینما از جمله فیلم محمد رسول الله(ص) و تنهاترین سردار در آن پخش خواهد شد.
تهیه کننده: مهدیه احترامی