رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۳۰ تیر ۱۳۹۸

خرمابریز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خرمابریز

Loading the player...

دانلود

خرما بریز دسری خوشمزه است که با استفاده از خرما در استان هرمزگان تهیه می شود. اما در استان هرمزگان مرسوم است که این دسر را با بیشتر غذاها به ویژه ماهی و غذاهای دریایی می خورند. این دسر را می توان برای سفره افطار و مهمانی ها نیز تهیه کرد.

مواد لازم

خرما : پانصد گرم

آرد گندم : یک و نیم پیمانه

روغن : یک پیمانه

تخم گشنیز : یک قاشق مربا خوری

خلال پسته و بادام : به مقدار لازم

پود رنارگیل : یک قاشق مربا خوری

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را اضافه می کنیم صبر می کنیم تا روغن داغ شود .

بعد از داغ شدن روغن، آرد را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم خوب سرخ می کنیم .هسته خرماها را جدا می کنیم وخرماها را داخل مواد قبلی می ریزیم .

یک قاشق مربا خوری تخم گشنیز را کمی آسیاب کرده و به مواد اضافه می کنیم. درمورد افزودنی های این حلوا همه چیز سلیقه ای است. افزودن انواع مغزها و نارگیل را می توانید به دلخواه انجام دهید.

همه مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

مواد را درظرفی ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و به شکل دلخواه برش می زنیم و با خلال پسته و بادام خرما بریز را تزئین می کنیم .