حلوای گل سرخ

مواد لازم

آرد: 2 پیمانه
پودرقند: 1 پیمانه
پودر گل سرخ: نصف پیمانه
پودر بادام یا گردو: نصف پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
روغن: نصف پیمانه 

ابتدا روغن و آرد را در قابلمه ریخته و حدود 15 دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد پودر بادام را اضافه کنید . می توانید به جای پودر بادام، بادام را ریز رنده کنید سپس آن را تفت دهید تا خامی بادام گرفته شود.  ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر  قند، پودر گل سرخ  و کمی هل سابیده شده و در آخر گلاب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حلوا حالت خمیری پیدا کنه. با پشت قاشق حلوا را کاملا ورز دهید . می توانید حلوا را داخل ظرف تزئین کنید یا آن را به اشکال مختلف قالب زده و نوش جان کنید.