حمایت از کالای ایرانی | جمعه، ۲۹ تیر ۱۳۹۷

حلوای کاسه شیرازی - سرپناه

 

 

حلوای کاسه شیرازی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: آرد سفید 1/2پ- آارد برنج 1/2پ -روغن مایع 1/2پ -شکر1و1/2پ -آب3پ- گلاب 1پ -تخم مرغ 2 عدد- زعفران به میزان لازم- وانیل 1/4قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا هر دو آرد را کمی تفت میدهیم خیلی کم بعد روغن را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم عطرآرد بلند شود در ظرفی تخم مرغ و گلاب و 1 پیمانه آب و وانیل را مخلوط میکنیم خوب با همزن دستی میزنیم 2 لیوان آب و شکر و زعفران را هم روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و شهد به جوش بیاد مخلوط تخم مرغی را به آرد و روغن اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم بعد کم کم شهد را اضافه میکنیم و بخورد ارد میدهیم تا حلوا آماده شود دسته های قابلمه را میگیریم و حلوا را در قابلمه تکان میدهیم که به روغن بیافته حلوا را میشه تو قالب ریخت و بعد سرد شدن در ظرف برگردانیم و تزیین کنیم میتوان بخشی از روغن را حذف و کره استفاده کرد .

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.


فیلم آموزشی هنری آرشیو

آشپزی های برنامه آرشیو

عمومی آرشیو