اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | سه‌شنبه، ۳ بهمن ۱۳۹۶

حلوای پسته مدرن - سرپناه

 

 

حلوای پسته مدرن

Loading the player...

دانلود

مواد لازم: آرد 250 گرم ارد نخودچی 125 گرم پودر پسته 100 گرم شکلات سفید ذوب شده 50 گرم گلاب 2 الی 3 قاشق غذا خوری پودر قند 150 گرم پودر هل و دارچین در صورت دلخواه کره گیاهی(مارگارین) 100 گرم روغن جامد 100 تا 150 گرم

طرز تهیه :آرد سفید را نیم ساعت با حرارت ملایم تفت میدهیم طوری که تغییر رنگ ندهدآرد نخودچی رو هم 10 دقیقه باحرارت ملایم تفت میدهیم. بعد روغن و مارگارین را در تابه ای میریزیم ذوب شود بعد دو آرد را مخلوط و الک میکنیم در روغن و اره کمی هم میزنیم کاملا آرد باید آغشته به روغن شود و خمیری نسبتا شل شودممکن است بنا به شرایط اب و هوایی و جنس آرد کره و روغن بیشتری مصرف شود بعد پودر پسته را به ارد و روغن اضافه میکنیم بعد پودر شکل الک شده و هل و دارچین بنا به سلیقه گلاب و شکلات اب شده و رنگ سبز خوراکی خوب حلوا را مخلوط میکنیم که یکدست شود طی این مراحل شعله یا خاموش یا خیلی خیلی ملایم باید باشد.حلوا را در قالبهای سیلكونی پرس میکنیم وچند ساعت در فریزر قرار میدهیم کاملا یخ بزند از قالب راحت جدا شود موقع سرو نیم تا 1 ساعت قبل از فریزر در میاوریم تزیین میکنیم



کنداکتور هفتگی

این هفته سرپناه با اجرای گرم خانم ها حیدری و ساحلی زادگان تقدیم شما خواهد شد.
🔹 شنبه به آشپزی روز اختصاص دارد و یکی از غذاهای مورد علاقه شما آموزش داده خواهد شد. دوشنبه آشپزی سنتی و چهارشنبه یک نوع شیرینی را تقدیم حضورتان خواهیم کرد.
🔹عکسهای ارسالی شما به پاس همراهی تون به نمایش در میاد.
🔹در بخش هنری شنبه  آموزش خیاطی ، دوشنبه نقش حنا و چهارشنبه آموزش سفره هفت سین را خواهیم داشت.
🔹موضوع مبحث کارشناسی روز شنبه " من و کودکم" - دوشنبه " سالمندان و سلامت" و چهارشنبه " فضای مجازی" می باشد.
✅ ممنون که ما رو با نظرات مفیدتون همراهی می کنید.
⬅️ برنامه تلویزیونی سرپناه-خلیج فارس
 

فیلم آموزشی هنری آرشیو

آشپزی های برنامه آرشیو

عمومی آرشیو