ته چین میگو

Loading the player...

مواد لازم:

برنج :2 پیمانه

روغن : یک پیمانه

کشمش : یک دوم پیمانه

گردو : یک چهارم پیمانه

سبزی خرد شده : یک پیمانه

میگو : سیصد گرم

زرده تخم مرغ :دو عدد

ادویه : به میزان لازم

پیاز خرد شده :یک عدد

سیر رنده شده : چهار حبه

ابتدا پیاز و سبزی را درون ماهی تابه می ریزیم و با مقداری روغن تفت می دهیم بعد از این که پیاز و سبزی سرخ شدن سیر و زرد چوبه به همراه فلفل را به ترتیب اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و بعد میگو را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و نمک می زنیم و گردو را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مزه دار شود.

ترکیب مواد:

این ته چین دو رنگ است، نیمی از برنج با میگو و مواد ترکیب می شود و نیمی با زعفران که زعفران را به همراه دو زرده تخم مرغ ترکیب می کنیم و درون یک قالب میان تهی به ترتیب بک مقدار برنج زعفرانی و یک مقداربرنج با مخلوط میگو را در کنار هم قرار می دهیم و در آخریک کاغذ روغنی یا فویل روی آن می کشیم و روی آن و چند حفره ایجاد می کنیم و درون فر می گذاریم و با درجه حرارت180 درجه سانتی گراد و به مدت یک ساعت می گذاریم بپزد.