ته چین رنگارنگ

مواد لازمبرای 7 نفر

برنج                                                  6پیمانه
تخم مرغ                                               4عدد
گوشت                                             1كیلوگرم
ماست                                    5پیمانه (سفت) بهتر است ماست را در کیسه ریخته و بگذاریم آب ماست کمی کشیده شود.
كره                                                   100گرم
روغن مایع                                 1ونیم پیمانه (مایع)
نمك و زردچوبه                               به میزان لازم
خلال بادام  و خلال پسته                     به میزان لازم که بسته به ذائقه شما دارد.
پیاز                                                     2عدد
زعفران                                       کمی
رنگ خوراكی سبز و قرمز              به میزان لازم
طرزتهیه :

برای تهیه این ته چین زیبا ابتدا در ظرفی مناسب گوشت را كمی با كره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم. گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم.  برنج را در ظرفی مناسب آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

یک قسمت از برنج را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران كاملا مخلوط میكنیم.قسمت دوم برنج را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم برنج را با اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میكنیم و قسمت چهارم برنج را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را گوشت قرار می‌دهیم .ته چین را به مدت یک ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد دم می کنیم یا آن را در یک قابلمه ریخته و با شعله ملایم به مدت 1.5 ساعت می گذاریم تا بپزد و دم بکشد.

بعد از پخت ته چین را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.

همچنین میتوانید به جای گوشت از مرغ نیز در این ته چین استفاده كنید.