رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

ترشی انبه بندری با روغن زیتون - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی انبه بندری با روغن زیتون

Loading the player...

دانلود

مواد لازم

انبه با پوست یک کیلو( چغاله انبه)- یک بوته سیر له شده – سرکه سفید 1 تا دو پیمانه- آبلیمو ترش تازه 2 قاشق سوپخوری –روغن زیتون یا روغن  مایع 4 قاشق سوپخوری -تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری، تخم شمبلیله 1 قاشق سوپخوری - سیاه دانه 1 تا قاشق چایخوری، فلفل قرمز خشک 6تا 4 عدد - نمک و زردچوبه و رازیانه  به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا انبه ها به همراه پوست  به اندازه دلخواه خورد کنید و با نمک و زردچوبه مخلوط کنید و به مدت نصف روز توی آفتاب مستقیم یا محیط آشپزخانه نگهداری کنید تا گاز اضافه انبه خارج شود بعد از آن آبلیمو ، روغن و سرکه  و مقداری نمک را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا یک جوش بخورد و بعد انبه ها و سیر را به سرکه و مواد اضافه کرده و یک جوش که زد آن را خاموش کرده و صبر کنید تا دمای آن به دمای محیط برسد و بعد تخم گشنیز، شمبلیله، فلفل قرمز،سیاه دانه و رازیانه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و توی شیشه مورد نظر ریخته و سر شیشه را کاملا محکم کنید تا ترشی جابیفتد.