رونق تولید ملی | دوشنبه، ۱ مهر ۱۳۹۸

افزایش 60 درصدی تولید مرغ سبز در هرمزگان - نمایش محتوای خبر

 

 

افزایش 60 درصدی تولید مرغ سبز در هرمزگان

افزایش 60 درصدی تولید مرغ سبز در هرمزگان

تولید مرغ سبز در شهرستان بستک ، قطب تولید مرغ هرمزگان ، 60 درصد افزایش داشته است .

معاون سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : امسال نزدیک 500 تن تن مرغ سبز در بستک تولید شده است.

سعدالله رحمانی افزود : افزایش واحدهای مرغداری ، علت افزایش تولید است .

وی گفت : شهرستان بستک با ظرفیت تولید بیش از دو میلیون و 300 هزار قطعه جوجه و ورود سالانه بیش از 15 هزار تن گوشت سفید به بازار ، قطب تولید گوشت سفید در هرمزگان است .

معاون سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : در سه واحد از مرغداریهای شهرستان بستک با ظرفیت دوره ای 73 هزار قطعه ، مرغ سبز پرورش می دهند.

استفاده نکردن از آنتی بیوتیک ، کاهش چربی و ضایعات ، کاهش مدت دوره پرورش و کاهش هزینه های تولید از مزایای پرورش مرغ سبز است.

رحمانی گفت : گوشت سفید تولید شده علاوه بر مصرف هرمزگان ، به استان فارس هم فرستاده می شود.

منبع : خبرگزاری صدا و سیما