رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۱ آبان ۱۳۹۸

آغاز کشت سیر در هرمزگان - نمایش محتوای خبر

 

 

آغاز کشت سیر در هرمزگان

آغاز کشت سیر در هرمزگان

کشت سیر در 370 هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال 1700  تن محصول برداشت شود که در مقایسه با پارسال 12 درصد افزایش دارد.

سید حسن حسینی افزود : استفاده از بذر مرغوب ، تغذیه مناسب و آموزش به بهره برداران علت افزایش تولید است.

بشاگرد و حاجی آباد از مناطق مهم کشت سیر در هرمزگان است .

برداشت محصول سیر از نیمه اردیبهشت سال آینده آغاز می شود و تا پایان تیر ادامه دارد .

وی گفت : محصول برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز داخلی ، به کشورهای روسیه ، عراق ، عمان و امارات عربی متحده صادر می شود.

سیر از جمله سبزیجاتی است که موجب پیشگیری بسیاری از سرطانها از جمله روده بزرگ ، سینه ، معده ، پروستات و مثانه می شود.

سیر برای درمان بیماریهای مختلفی مانند آسم ، برونشیت ، روماتیسم ، نقرس ، میخچه و زگیل ، سل ، دندان درد ، نیش زدگی و فشار خون بالا مفید است.

سنگ کلیه را خرد می کند و در ضدعفونی کردن دستگاه های ادراری و عفونت های واژینال و مثانه نیز مؤثر و برطرف کننده سرفه ، سرماخوردگی و گرفتگی سینه است.

منبع : خبرگزاری صدا و سیما