اسنک گوشت و قارچ

این غذای خوشمزه بسیار سریع و در زمانی حدود 15 دقیقه آماده می شود و برای پذیرایی در مهمانیهای عصرانه و میان وعده های کودکان مناسب می باشد.

مواد لازم برای دو نفر:

گوشت چرخ کرده 100 گرم

قارچ 100 گرم

پیاز یک  عدد متوسط

فلفل دلمه ای یک عدد کوچک

رب گوجه فرنگی کمی

نان تست 8 عدد

پنیر پیتزا کمی

کره برای چرب کردن نان تست به میزان لازم

فلفل سیاه ، زردچوبه ، ادویه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه این اسنک ابتدا پیاز را به صورت خلالی یا نگینی خورد میکنیم سپس در کمی روغن با حرارت ملایم تفت میدهیم . بعد از آنکه پیاز طلایی شد گوشت چرخ کرده را  اضافه و با پیاز و کمی نمک سرخ می کنیم....

قارچها را خورد کرده و با حرارت زیاد تفت میدهیم . دقت کنید که برای تفت دادن قارچ حتما حرارت زیاد باشد وگرنه قارچ آب می اندازد. پس از آنکه قارچ تفت خورد آن را به ماهیتابه گوشت و پیاز اضافه می کنیم. سپس فلفل دلمه ای خورد شده، رب گوجه فرنگی، نمک و ادویه را اضافه و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.

حال هر دو طرف نان های تست را کره مالیده و یک نان را داخل ساندویچ ساز میگذاریم . از مواد گوشتی به طور یکنواخت روی نان ریخته و کمی پنیر پیتزا نیز روی آن میریزیم. سپس نان دوم را روی آن می گذاریم. بقیه اسنک ها را نیز به همین شیوه آماده می کنیم. 

اسنکها را داخل ساندیچ سازگذاشته و درب آن را می بندیم . بعد از 7 دقیقه غذای ما آماده است.