اسنک جوجه کنجدی

مواد لازم برای تهیه 12 تکه اسنک جوجه کنجدی

مرغ چرخ شده: 250 گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
گشنیز ریز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
نان تست: 6 تکه
سیر: دو حبه
کنجد: به مقدار لازم
نمک و فلفل: کمی

  فلفل دلمه ای هارا تا جایی که امکان دارد ریز خرد کنید . برای این کار می توانید از رنده درشت یا ساتور استفاده کنید.

حال مرغ چرخ کرده، فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را مخلوط کنید. نمک ، فلفل و سیر رنده شده را اضافه و خوب ورز دهید.

نان های تست را مثلثی بریده و از مخلوط مرغ و سبزیجات یک لایه روی هر تکه نان پخش کنید. روی مواد را کنجد بپاشید و با دست کمی فشار دهید تا کنجد ها بچسبد و موقع پخت نریزد.

حال نان های تست را از سمتی که مواد روی آن قرار دارد در روغن با شعله خیلی کم سرخ کنید